ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Μασαζ στο σπιτι από το crystal massage!

Το απόλυτο μασαζ στο σπιτι σας είναι κοντά σας…

 

Μασαζ στο σπιτι από το Crystal Massage! Τώρα πια μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς οι θεραπεύτριες μας έρχονται οπουδήποτε και αν είστε μέσα στην πόλη, στο σπίτι σας, στο ξενοδοχείο, στο σκάφος, στο γραφείο με ένα μόνο τηλεφώνημα!

Το crystal massage έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους εσάς που δεν έχετε τον απαραίτητο ελεύθερο χρόνο ώστε να μετακινηθείτε μόνοι σας σε κάποιον χώρο που προσφέρει υπηρεσίες μασάζ.

Έτσι το crystal massage είναι κοντά σας όπου και αν βρίσκεστε στην Αθήνα, εντός λίγων ωρών για να σας χαρίσει μία πολυτελή συνεδρία μάλαξης, με όλα τα οφέλη από τις άριστες τεχνικές μασάζ που γνωρίζουν οι θεραπευτές μας και από τα ευεργετικά έλαια που χρησιμοποιούν.

Αυτοί είμαστε στο Crystal Massage, εκείνοι που υπόσχονται να σας παρέχουν το καλύτερο!

μασαζ στο σπιτι

Διαβάστε πιο κάτω για τα διαφορετικά είδη μασάζ που προσφέρουμε, και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

Χαλαρωτικό μασάζ

Ιδανικό για όλους όσους χρειάζονται ευεξία και χαλάρωση. Βοηθάει στην τόνωση των μυών, στη αντιγήρανση της επιδερμίδας απομακρύνοντας μέσω της τριβής τα νεκρά κύτταρα, στην αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας, στην ελαστικότητα των ιστών του δέρματος. Οι χειρισμοί των κινήσεων είναι ήπιοι, επιτυγχάνοντας έτσι την απόλυτη χαλάρωση σώματος και πνεύματος.

Αθλητικό μασάζ

Το Sports Massage είναι ευρέως γνωστό, κυρίως σε ανθρώπους με αθλητική ζωή, καθώς οι μυϊκές εντάσεις προκαλούνται σε μεγάλο βαθμό από την έντονη και συχνή άσκηση. Όμως δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές. Στοχεύει κυρίως στα σημεία που έχουν δημιουργηθεί συμφύσεις γνωστή και ως κόμποι στο μυϊκό σύστημα, εφαρμόζεται σε όλο το σώμα του θεραπευόμενου όπου υπάρχει ένταση. Στο αθλητικό μασάζ κάνουμε διατάσεις των μυών και έντονη μάλαξη.

Λεμφικό μασάζ

Το λεμφικό μασάζ, πέρα από μια υπέροχη και χαλαρωτική εμπειρία, προσφέρει και συγκεκριμένα οφέλη για την υγεία, την ευεξία μας και την ομορφιά. Ιατρικές έρευνες αναφέρουν ότι αυτού του τύπου το μασάζ στοχεύει να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος, την ισορροπία των υγρών του σώματος και τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού.

Ashiatsu-barefoot

Εφαρμόζεται συνήθως σε ανθρώπους που θέλουμε να επιτύχουμε την βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας και μέσω των ειδικών χειρισμών την απομάκρυνση των επιπλέον συσσωρευμένων υγρών και τοξινών. Ιδανικό σε ανθρώπους με λεμφοίδημα οποιασδήποτε αιτίας.

μασαζ στο σπιτι crystal massage

ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ!

Στέλα
Μασαζ κατοικον από τη Στέλα
Ηλέκτρα
Μασάζ στο σπίτι από την Ηλέκτρα
Ανθή
μασαζ από την Ανθή

Shiatsu massage

Το shiatsu massage βασίζεται στις διατάσεις των αρθρώσεων και των μυών, καθώς έτσι επιτυγχάνεται η μυϊκή ευρωστία. Με πιέσεις στα σωστά σημεία, το σώμα χαλαρώνει και αποσυμφορίζεται, με αποτέλεσμα την άμεση ξεκούραση και ευεξία. Στο shiatsu φοράτε άνετα ρούχα καθώς εφαρμόζεται πάνω από αυτά.

Candle massage

Αυτό το μασάζ “ζεσταίνει” τους μύες με αποτέλεσμα οι πιέσεις να είναι είς βάθος, είτε έντονες είτε χαλαρές.
Το κερί μασάζ δεν περιέχει παραφινέλαιο, με αποτέλεσμα να εισχωρεί σε βάθος στην επιδερμίδα, να την ενυδατώνει και να αναζωογονεί το σώμα με τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων.

Υδροmassage

Αυτό και αν είναι τελετουργία! Η συνεδρία ξεκινάει μπαίνοντας στο υδρομασάζ το οποίο έχει γεμίσει με ζεστό νερό, αιθέρια έλαια και άλατα. Τότε οι πόροι του θεραπευόμενου ανοίγουν και έτσι πέρα από την βαθιά ηρεμία που απολαμβάνει, ενυδατώνεται! Στην συνέχεια με ειδικά SPA scrub, η θεραπεύτρια απολεπίζει όλο το σώμα του θεραπευόμενου, απομακρύνοντας τοξίνες και νεκρά κύτταρα, το δέρμα γίνεται λείο, σφριγηλό και πλέον είναι έτοιμο για να δεχτεί ένα body to body – nuru Massage. Η απόλυτη συνεδρία ξεκούρασης!

Μασάζ 4 χεριών

Το μασάζ τεσσάρων χεριών, γίνεται από ζευγάρι θεραπευτών με άριστη τεχνική μάλαξης και συντονισμό μεταξύ τους. Αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στον κόσμο, καθώς η χαλάρωση είναι είς διπλούν.

Μασάζ ζευγαριού

Μοιραστείτε με το ταίρι σας την πιο ιδιαίτερη στιγμή χαλάρωσης που είναι το μασάζ. Ελάτε πιο κοντά απολαμβάνοντας ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο, τα οφέλη που δίνει μια συνεδρία μάλαξης στο σώμα και στην ψυχολογία. Απαλλαγείτε μαζί από άγχος και στρες, τονώστε την σχέση σας και ζήστε μια ρομαντική στιγμή φροντίδας από κοινού.

ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΗ ΜΟΝΟ ΩΡΑ!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ένα ραντεβού!

μασαζ στο σπιτι

ΜΑΣΑΖ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – μασαζ στην αθηνα από τους καλύτερους!

Scroll to Top