Υπηρεσίες Μασάζ

Τηλεφωνήστε μας για να κλείσουμε και το δικό σας ραντεβού! Δείτε πιο κάτω τις υπηρεσίες μας…

μασαζ αθηνα
Ιδανικό για όλους όσους χρειάζονται ευεξία και χαλάρωση. Βοηθάει στην τόνωση των μυών, στη αντιγήρανση της επιδερμίδας απομακρύνοντας μέσω της τριβής τα νεκρά κύτταρα, στην αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας, στην ελαστικότητα των ιστών του δέρματος. Οι χειρισμοί των κινήσεων είναι ήπιοι, επιτυγχάνοντας έτσι την απόλυτη χαλάρωση σώματος και πνεύματος.
60€ τα 60 λεπτά
αθλητικό μασάζ
Το Sports Massage είναι ευρέως γνωστό, κυρίως σε ανθρώπους με αθλητική ζωή, καθώς οι μυϊκές εντάσεις προκαλούνται σε μεγάλο βαθμό από την έντονη και συχνή άσκηση. Όμως δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές. Στοχεύει κυρίως στα σημεία που έχουν δημιουργηθεί συμφύσεις γνωστή και ως κόμποι στο μυϊκό σύστημα, εφαρμόζεται σε όλο το σώμα του θεραπευόμενου όπου υπάρχει ένταση. Στο αθλητικό μασάζ κάνουμε διατάσεις των μυών και έντονη μάλαξη.
60€ τα 60 λεπτά
Λεμφικό μασάζ
Το λεμφικό μασάζ, πέρα από μια υπέροχη και χαλαρωτική εμπειρία, προσφέρει και συγκεκριμένα οφέλη για την υγεία, την ευεξία μας και την ομορφιά. Ιατρικές έρευνες αναφέρουν ότι αυτού του τύπου το μασάζ στοχεύει να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος, την ισορροπία των υγρών του σώματος και τις λειτουργίες του ανοσοποιητικού.
60€ τα 60 λεπτά
Ashiatsu-barefoot
Εφαρμόζεται συνήθως σε ανθρώπους που θέλουμε να επιτύχουμε την βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας και μέσω των ειδικών χειρισμών την απομάκρυνση των επιπλέον συσσωρευμένων υγρών και τοξινών. Ιδανικό σε ανθρώπους με λεμφοίδημα οποιασδήποτε αιτίας…
70€ τα 60 λεπτά
shiatsu massage
Το shiatsu massage βασίζεται στις διατάσεις των αρθρώσεων και των μυών, καθώς έτσι επιτυγχάνεται η μυϊκή ευρωστία. Με πιέσεις στα σωστά σημεία, το σώμα χαλαρώνει και αποσυμφορίζεται, με αποτέλεσμα την άμεση ξεκούραση και ευεξία. Στο shiatsu φοράτε άνετα ρούχα καθώς εφαρμόζεται πάνω από αυτά.
60€ τα 60 λεπτά
Candle massage
Αυτό το μασάζ “ζεσταίνει” τους μύες με αποτέλεσμα οι πιέσεις να είναι είς βάθος, είτε έντονες είτε χαλαρές. Το κερί μασάζ δεν περιέχει παραφινέλαιο, με αποτέλεσμα να εισχωρεί σε βάθος στην επιδερμίδα, να την ενυδατώνει και να αναζωογονεί το σώμα με τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων.
70€ τα 60 λεπτά
Μασάζ 4 χεριών
Το μασάζ τεσσάρων χεριών, γίνεται από ζευγάρι θεραπευτών με άριστη τεχνική μάλαξης και συντονισμό μεταξύ τους. Αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στον κόσμο, καθώς η χαλάρωση είναι είς διπλούν.
Ρωτήστε μας...
Μασάζ ζευγαριού

Μοιραστείτε με το ταίρι σας την πιο ιδιαίτερη στιγμή χαλάρωσης που είναι το μασάζ. Ελάτε πιο κοντά απολαμβάνοντας ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο, τα οφέλη που δίνει μια συνεδρία μάλαξης στο σώμα και στην ψυχολογία. Απαλλαγείτε μαζί από άγχος και στρες, τονώστε την σχέση σας και ζήστε μια ρομαντική στιγμή φροντίδας από κοινού.

Ρωτήστε μας...

Οι μασάζ κατ οίκον υπηρεσίες μας ξεχωρίζουν! Για την υψηλή ποιότητα των μασέρ μας και για την ευεργετική απόλαυση και ανακούφιση που προσφέρουμε στο σώμα σας μέσα από τις συνεδρίες μασάζ. Τίποτα χειρότερο από κάποιους πιασμένους μυς ή από ένα πιασμένο λαιμό…. Καλέστε μας για να νιώσετε και πάλι ξεκούραστοι! 

Scroll to Top