ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Το απόλυτο μασαζ στην Αθηνα έρχεται να σας χαλαρώσει

Μασαζ στην Αθηνα από το crystal massage!

Αν ενδιαφέρεστε για μασαζ στο σπιτι τότε είστε στο κατάλληλο μέρος!

Οι θεπαπεύτριες μας έρχονται κοντά σου εντός μιας ώρας , όπου και αν βρίσκεσαι σε Αθήνα και Πειραιά. Το καλύτερο μασάζ της πόλης τώρα στον χώρο της επιλογής σου, μετατρέποντας τον σε ένα μικρό SPA, χαρίζοντας έτσι όλη την πολυτέλεια που χρειάζεσαι για να νιώσεις την σωματική αναζωογόνηση, ηρεμία και ευεξία.

Όλοι οι θεραπευτές μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και χρησιμοποιούν εγκεκριμένα αιθέρια έλαια ,με μοναδικά αρώματα που σίγουρα θα χαλαρώσουν και τους πιο απαιτητικούς. Αυτός είναι και ο σκοπός μας !

Αυτοί είμαστε στο Crystal Massage, εκείνοι που υπόσχονται να σας παρέχουν το καλύτερο μασαζ κατ οικον!

μασαζ αθηνα

Διαβάστε πιο κάτω για τα διαφορετικά είδη μασάζ που προσφέρουμε, και διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει!

Χαλαρωτικό μασάζ

Ιδανικό για όλους όσους χρειάζονται ευεξία και χαλάρωση. Βοηθάει στην τόνωση των μυών, στη αντιγήρανση της επιδερμίδας απομακρύνοντας μέσω της τριβής τα νεκρά κύτταρα, στην αύξηση της λεμφικής κυκλοφορίας, στην ελαστικότητα των ιστών του δέρματος. Οι χειρισμοί των κινήσεων είναι ήπιοι, επιτυγχάνοντας έτσι την απόλυτη χαλάρωση σώματος και πνεύματος.

Αθλητικό μασάζ

Το Sports Massage είναι ευρέως γνωστό, κυρίως σε ανθρώπους με αθλητική ζωή, καθώς οι μυϊκές εντάσεις προκαλούνται σε μεγάλο βαθμό από την έντονη και συχνή άσκηση. Όμως δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές. Στοχεύει κυρίως στα σημεία που έχουν δημιουργηθεί συμφύσεις γνωστή και ως κόμποι στο μυϊκό σύστημα, εφαρμόζεται σε όλο το σώμα του θεραπευόμενου όπου υπάρχει ένταση. Στο αθλητικό μασάζ κάνουμε διατάσεις των μυών και έντονη μάλαξη.

Λεμφικό μασάζ

Εφαρμόζεται συνήθως σε ανθρώπους που θέλουμε να επιτύχουμε την βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας και μέσω των ειδικών χειρισμών την απομάκρυνση των επιπλέον συσσωρευμένων υγρών και τοξινών. Ιδανικό σε ανθρώπους με λεμφοίδημα οποιασδήποτε αιτίας.

Ashiatsu-barefoot

Εφαρμόζεται συνήθως σε ανθρώπους που θέλουμε να επιτύχουμε την βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας και μέσω των ειδικών χειρισμών την απομάκρυνση των επιπλέον συσσωρευμένων υγρών και τοξινών. Ιδανικό σε ανθρώπους με λεμφοίδημα οποιασδήποτε αιτίας.

μασαζ στην αθηνα

ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΕΣ!

Shiatsu massage

Το shiatsu massage βασίζεται στις διατάσεις των αρθρώσεων και των μυών, καθώς έτσι επιτυγχάνεται η μυϊκή ευρωστία. Με πιέσεις στα σωστά σημεία, το σώμα χαλαρώνει και αποσυμφορίζεται, με αποτέλεσμα την άμεση ξεκούραση και ευεξία. Στο shiatsu φοράτε άνετα ρούχα καθώς εφαρμόζεται πάνω από αυτά.

Candle massage

Αυτό το μασάζ “ζεσταίνει” τους μύες με αποτέλεσμα οι πιέσεις να είναι είς βάθος, είτε έντονες είτε χαλαρές.
Το κερί μασάζ δεν περιέχει παραφινέλαιο, με αποτέλεσμα να εισχωρεί σε βάθος στην επιδερμίδα, να την ενυδατώνει και να αναζωογονεί το σώμα με τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων.

Body to body – nuru massage

Το nuru massage είναι ένα από σώμα σε σώμα μασάζ. Οι ρίζες του είναι από την Ιαπωνία και είναι ένα μασάζ που μέσω της φροντίδας και της τελετουργίας προσέφεραν οι γκέισες. Πραγματοποιείται βάζοντας μια γενναιόδωρη ποσότητα λαδιού – gel πάνω στο σώμα του θεραπευόμενου και στη συνέχεια η θεραπεύτρια γλιστράει κατά μήκος όλου του σώματός του θεραπευόμενου και κατά αυτόν τον τρόπο πετυχαίνει την μάλαξη των μυών του, καθώς και την απελευθέρωση άγχους και στρες που μπορεί να έχει.Είναι μία μοναδική εμπειρία μασάζ που όλοι πρέπει να ζήσουν.

Υδροmassage

Αυτό και αν είναι τελετουργία! Η συνεδρία ξεκινάει μπαίνοντας στο υδρομασάζ το οποίο έχει γεμίσει με ζεστό νερό, αιθέρια έλαια και άλατα. Τότε οι πόροι του θεραπευόμενου ανοίγουν και έτσι πέρα από την βαθιά ηρεμία που απολαμβάνει, ενυδατώνεται! Στην συνέχεια με ειδικά SPA scrub, η θεραπεύτρια απολεπίζει όλο το σώμα του θεραπευόμενου, απομακρύνοντας τοξίνες και νεκρά κύτταρα, το δέρμα γίνεται λείο, σφριγηλό και πλέον είναι έτοιμο για να δεχτεί ένα body to body – nuru Massage. Η απόλυτη συνεδρία ξεκούρασης!

Μασάζ 4 χεριών

Το μασάζ τεσσάρων χεριών, γίνεται από ζευγάρι θεραπευτών με άριστη τεχνική μάλαξης και συντονισμό μεταξύ τους. Αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στον κόσμο, καθώς η χαλάρωση είναι είς διπλούν.

Μασάζ ζευγαριού

Μοιραστείτε με το ταίρι σας την πιο ιδιαίτερη στιγμή χαλάρωσης που είναι το μασάζ. Ελάτε πιο κοντά απολαμβάνοντας ταυτόχρονα στο ίδιο δωμάτιο, τα οφέλη που δίνει μια συνεδρία μάλαξης στο σώμα και στην ψυχολογία. Απαλλαγείτε μαζί από άγχος και στρες, τονώστε την σχέση σας και ζήστε μια ρομαντική στιγμή φροντίδας από κοινού.

ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΗ ΜΟΝΟ ΩΡΑ!

μασαζ στην αθηνα

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε ένα ραντεβού!

ΜΑΣΑΖ ΑΘΗΝΑ – μασαζ στην αθηνα από τους καλύτερους!